Een middag zeilen in Zeeland

Zeil mee met de Scaldis of Morgenster

Meezeilen

Middagzeilen

Een middag zeilen op de Oosterschelde? Zeil mee vanuit Zierikzee met zeilschepen Scaldis en Morgenster!

De gehele zomer varen beide schepen regelmatig uit, steeds met een kleine groep (max. 35) mensen tegelijk. Zo heeft de schipper de mogelijkheid om alle vragen te beantwoorden en waar gewenst toe te lichten wat er vanaf het schip te zien is. Consumpties zijn aan boord verkrijgbaar.

Wanneer kunt u een middag meezeilen?

Onze middagzeilen meezeiltochten vinden (tenzij anders aangegeven) plaats van 14.00 tot 17.00. In juli en augustus varen we elke dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag, zondag en regelmatig ook op vrijdag. In juni en september zijn de vaardagen afhankelijk van het weer en vakanties.

Alle actuele vaardata vindt u in onze vaarkalender. Ook ziet u hier in één oogopslag of er voor het middagzeilen op de dag van uw voorkeur nog plaatsen vrij zijn.

Prijzen meezeilen

Onderstaande prijzen zijn de standaard tarieven voor middagtochten van 14.00 tot 17.00. Voor afwijkende tochten kunnen andere prijzen gelden, dit staat dan aangegeven bij de meezeiltocht.

Op het reserveringsformulier kunt u het gewenste aantal personen aangeven en het totaalbedrag bekijken, voordat u uw reservering plaatst.

Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: € 22,50
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 17,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis.

Reserveer uw plaatsen aan boord

© 2019 Meezeilen Zierikzee
Realisatie: Website Ontwikkeling Zeeland